- Kunne skåret av meg øret, men det er alt gjort.

– Jeg har fått en dom som setter meg og kunsten min i bur, sier
KLAGER PÅ DOM: Marianne Heske aksjonerer mot en dom i lagmannsretten, som krever at hun betaler over en halv million kroner til et firma som har produsert glassplater for henne. Uten hennes samtykke, hevder hun.

KLAGER PÅ DOM: Marianne Heske aksjonerer mot en dom i lagmannsretten, som krever at hun betaler over en halv million kroner til et firma som har produsert glassplater for henne. Uten hennes samtykke, hevder hun.I dag reagerte hun ved å bure inn løvene på Løvebakken, kjente symboler på norsk lov og rett.

Dagbladet 08.10.2008

Kommentar:

Denne saken gjelder egentlig spørsmålet om avtale mellom kunstner og et verksted som skulle produsere verket. Det er altså et rent kontraktsspørsmål om påstått mangelfunn utførelse av et oppdrag, og ikke egentlig opphavsrett.

Comments are closed.'