En hacker hevder å ha brutt seg inn på Fox News-programleder Bill O’Reillys nettsted, melder Wired.com.

Ifølge en uttalelse på wikileaks.com, så er motivasjonen for datainnbruddet at Bill O’Reilly nylig gikk hardt ut mot nettsider som publiserte informasjon fra visepresidentkandidat Sarah Palins hackede epostkonto.

Dagbladet 22.09.2008 (Kan man ta en avis seriøst som også driver nettstedet kjendis.no, hvor denne saken er publisert??)

2 Responses to "- Bill O’Reilly hacket etter Palin-krangel"

  1. Unnskyld meg, men dette er EKSTAKT det samme som står på dagbladet sin hjemmeside. Hva med å skrive litt mer om saken og dine tanker rundt dette..er det blogging er til, ikke bare skrive om “hva andre aviser skriver om”

  2. Grunnen til å samle dette er ganske enkelt at jeg bruker deler av dette i min undervisning og derfor ønsker å ha det lett tilgjengelig. Jeg ser at jeg bør skille dette bedre, men det blir en avveining mellom hvor mye ulikt man skal putte inn i en blogg og hvor mange blogger man skal ha.

    Men hva “blogging er til”, se det bryr jeg meg faktisk ikke om. Et program kan man faktisk bruke som man selv vil.'